Povodom 4. godišnjice Kino Novi Grad posjetioce daruje besplatnim ulaznicama

Općina Novi Grad Sarajevo obilježava 26. decembra četvrtu godišnjicu rada kina Novi Grad Sarajevo. Tim povodom početkom decembra puštena je u rad nova redizajnirana web stranica www.kino.novigradsarajevo.ba. na kojoj građani mogu naći sve informacije o planiranim projekcijama.

S obzirom da se u decembru obilježava i 40 godišnjica od osnivanja Općine Novi Gradu u Kinu su prilagođene programske aktivnosti kao i iznenađenja za ljubitelje filmova.

Tokom decembra Kino Novi Grad Sarajevo svake sedmice daruje dva puta po dvije ulaznice za subotnje projekcije i to za dječije i večernje projekcije filmova.

Dodjela karata se vrši na način da prilikom objave filmova za tu sedmicu na facebook stranici Kina prva dva ostavljena komentara dobijaju po dvije ulaznice.

U Kinu se ove sedmice u večernjim satima prikazuje komedija „Traži se stari“ sa glumačkom ekipom koju čine Ed Holms, Owen Wilson, J.K. Simmons, Terry Bradshaw, Retta, Ving Rhames i Glen Clos.

Najmlađi ljubitelji filmova u subotu i nedjelju moći će pogledati nastavak filma „Medvjedić Padington 2“ i uživati u novim  porodičnim avanturama medvjedića.

Večernje projekcije su četvrtkom, petkom i subotom od 20 sati, a dječije subotom od 13 sati, a nedjeljom od 13 i od 17 sati. Za sve posjetioce osiguran je besplatan parking.

 

 

 

PRES SLUŽBA OPĆINE