Kompanija BH Telecom otvorila poslovnicu u naselju Alipašino Polje

U ulici Trg međunarodnog prijateljstva, na Alipašinom Polju, otvorena je poslovnica bh. kompanije BH Telecom, druga na području općine Novi Grad.

Svečanim presijecanjem vrpce novu poslovnicu su otvorili načelnik Općine Novi Grad Sarajevo Semir Efendić i Kemal Avdagić, direktor Direkcije BH Telecoma Sarajevo.

Novootvoreni Telecom centar, deseti je na području Kantona Sarajevo, a 60. na teritoriji BiH.  Njegovim otvaranjem, građanima Novog  Grada, prije svega Alipašinog Polja, Saraj-Polja, Mojmila, ali i drugih mjesnih zajednica pojednostavit će se pristup korištenju usluga ove komapnije.

Ovom prilikom načelnik Efendić je izrazio zadovoljstvo otvaranjem još jedne Telecomove poslovnice u općini Novi Grad.

„Ono što radi ova kompanija je značajan dio našeg svakodnevnog života i dobro je da to rade na jednom visokom nivou“, kazao je načelnik Efendić.

Direktor Avdagić je istakao da pored Telecom centra na Dobrinji i  Alipašinom Polju, ova kompanije uskoro planira i otvaranje novog prodajnog mjesta na Otoci.

 „Prodajna mreža sa odličnom pristupnom mrežom, kao i mobilnom 3G mrežom daje nam za pravo da tvrdimo da građani Novog Grada imaju optimalne uslove za korištenje telekomunikacionih usluga BH Telecoma“, kazao je Avdagić.

Dodao je da je toku velika prodajna akcija BH Telecoma koja će se nastaviti naredni mjesec, a građani koji se odluče da BH Telecomu daju povjerenje, ostvarit će brojne benefite. 

 

PRES SLUŽBA OPĆINE